Dobrodošli!

S.Z.R. Vasiljević Mišo PR. je osnovana 2001 godime kao samostalna zanatska radnja za proizvodnju ručno pletenih predmeta od tekstila, kao što su sportske mreže i predmeti koji se koriste u veterinarstvu prilikom telenja i škropljenja. Osnivač firme Vasiljević Mišo tekstilni inženjer sa dugogodišnjim iskustvom u proizvodnji tkanog i pletenog tekstila u D.P "KRUPANJKA" Krupanj i proizvodnji traka, gajtana i mreža u D.P "SOKO GRAD" Pozamanterija Krupanj.

Po privatizaciji Pozamanterije, okrenuo se proizvodnji malih tekstilnih mašina a kasnije na istim započeo i spostvenu proizvodnju. Danas raspolažemo sa deset mašina za proizvodnju gajtana i konca, od kojih ručno pletemo i konfekcioniramo sportske i zaštitne mreže za sve vrste sportova i terena po pravilima spotskih saveza i federacija. Unapređenje efikasnosti proizvodnje i poboljšanje kvaliteta proizvoda su cilj kojem svakodnevno težimo. U proizvodnji koristimo isključivo sirovine domaćih proizvođača kompanija "DUNAV" A.D. Grocka i "I.T.E.S" A.D. Odžaci.


Poslednje Vesti

 • Postavljanje zaštitnih mreža u dupleks balon hali za fudbal i tenis u Šapcu.
  MONTIRANJE ZAŠTITNE MREŽE ŠABAC
 • Zaštitne mreže za vaterpolo u novom gradskom bazenu u Subotici.
  ZAŠTITNA MREŽA ZA VATERPOLO SUBOTICA
 • Zaštitne mreže u novoj sportskoj hali u Dimitrovgradu.
  ZAŠTITNE MREŽE DIMITROVGRAD
 • Zaštitne mreže na otvorenim sportskim terenima sa veštačkom travom u Šapcu.
  ZAŠTITNE MREŽE ŠABAC
 • U hali O.Š. Milan Đ. Milićević u naselju Medaković, Beograd - 18.01. 2012 g. montirane zaštitne mreže od belog gajtana debljine 4,5 mm i otvora oka 10 x 10 cm. kao i mreže za rukometne golove i male goliće 120 x 80cm. Ovom prilikom zahvaljujemo se rukovodstvu i osoblju škole na pomoći i gostoprimstvu prilikom montaže.
  MONTIRANJE ZAŠTITNE MREŽE
 • Za Evropsko prvenstvo u rukometu 2012 godine, grupa u Novom Sadu za halu SPENS uradili smo i montirai crne zaštitne mreže iza golova dimenzija 27 x6 m od gajtana debljine 4mm, i otvora oka 10 x 10 cm.
  EP U RUKOMETU NOVI SAD "SPENS"